Alakuva

Jukka Nevalainen yhteystieto

Jukka Nevalainen

Kehittämispäällikkö, yritysneuvonta/alkavat yritykset
puh. 0400 250 552
Erityisosaaminen: kehittämis- ja hanketoiminta

Esittelyteksti

Hankekumppaneiden yhteystiedot:

Annika Lehtonen  
Hankevastaava
p. 041 730 3345
annika.lehtonen@proagria.fi

 

Pirjo Korhonen  
Lehtori
p. 050 523 4262
pirjo.korhonen@riveria.fi

 

Jari Rouvinen  
Toiminnanjohtaja
p. 040 033 15 66
jari.rouvinen@mtk.fi

 

Kampissivu

Sisältöjulkaisija

angle-left Maatalousyrittäjyyden mahdollisuudet

Maatalousyrittäjyyden mahdollisuudet 

Oletko kiinnostunut muuten maatalousyrittäjyydestä? Maatalousliiketoiminnan työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset maatalousyrittäjänä korjaamaan koneita, hyödyntämään taitoja kasviviljelyssä ja eläinten hoidossa. Halutessasi voit keskittyä myös muuhun yritystoimintaan, kuten koneurakointiin, matkailutoimintaan tai metsähoitoon.

Jos tarvitset maatalousalan koulutusta nuoren viljelijän tukea varten tai olet hakemassa maatalouden investointitukea ja/tai sinulla on tarve syventää maatalouden osaamistasi, niin nämä opinnot on mahdollista saada Pohjois-Karjalassa Riverialta.

Riveria järjestää maatalousalan perustutkintokoulutusta Nurmeksessa, Joensuussa ja Kiteellä. Ammattitutkintotason koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti Joensuussa, kattaen kuitenkin koko maakunnan etäyhteyksin. Osa koulutuksista järjestetään myös etänä ja pystyt suorittamaan koulutuksen esimerkiksi maataloustöiden ohella.

 

Tutustu maaseutuyrittäjä -koulutukseen   

 

Tutustu Eläintenhoitaja -koulutukseen

 

Tutustu AmmattilaisFarmari -koulutukseen

 

Ota yhteyttä jos tarvitset lisäkoulutusta tai olet kiinnostunut koulutusyhteistyöstä.

 

Pirjo Korhonen

lehtori, projektiasiantuntija

Riveria // Teknologian toimiala // Maatalousala//Asiakaslähtöinen omistajanvaihdos -hanke

PL 70 // Kaislakatu 8 C // 80130 Joensuu

+358 50 523 4262 // pirjo.korhonen@riveria.fi

RIVERIA.FI// facebook.com/riveria

 

Asiakaslähtöinen omistajanvaihdos

Asiakaslähtöinen omistajanvaihdos

Tarjoamme maataloudesta luopujille maksuttomia palveluita Pohjois-Karjalassa sijaitsevien maatilojen omistajanvaihdosten eteenpäin viemiseen. Palvelu kattaa maksuttoman kartoituskäynnin, jossa yhdessä yrittäjien kanssa pohditaan miten tilan omistajanvaihdosta kannattaa viedä eteenpäin. Pyrimme löytämään aina parhaan ratkaisun tilannekohtaisesti ja löytämään oikeat myyntikanavat oman tila myynnistä kiinnostuneille. Vaihtoehtoina voi olla perinteinen sukupolvenvaihdos, tilan vuokraaminen tai tilan myyminen uusille yrittäjille. Maatilojen ostoihin on kiinnostusta myös Pohjois-Karjalan ulkopuolella.  

Järjestämme erilaisia infotilaisuuksia, joiden materiaalit löydät näiltä sivuilta kootusti. Näiden materiaalien avulla pystyt itsenäisesti tutustumaan esimerkiksi miten eri omistusmuodot vaikuttavat sukupolvenvaihdokseen. Materiaalit ovat luettavissa sähköisesti sekä nauhoitettuina webinaareina. 

Oletpa tilan myynnistä, ostosta tai sukupolvenvaihdoksesta kiinnostunut, materiaalin avulla pääset alkuun. Neuvonnallisissa asioissa tai lisätietoja varten olethan yhteydessä meihin. Autamme sinua matkalla onnistuneeseen omistajanvaihdokseen. Asiakaslähtöinen omistajanvaihdos -hankkeen päällimmäisenä, isona tavoitteena on lisätä Pohjois-Karjalassa tapahtuvien maatalousyritysten omistajanvaihdoksia. Omistajanvaihdosprosessi kestää yleensä noin vuoden, joten sen suunnittelu kannattaa aloittaa jo nyt. Hankkeen avulla voimme olla yrittäjien tukena vuoden 2022 loppuun saakka.

Alasivun logot

Palauta asettelu