Nurmeksen-kesä ja työ landing

Työ, kesä ja Nurmes kutsuvat

Kesä rymistelee vauhdilla kohti. Onko edessä kesätöitä, käytätkö kelit hyödyksi aktiviteettien parissa vai kiinnostaako vain ottaa rennosti ja nauttia Suomen kesästä? Näihin kaikkiin ja paljon muuhun löytyy mahdollisuudet Nurmeksessa. Tutustu tarjontaan ja tehdään tästä yhteinen kesä!

Nurmeksen kesä ja työ

Tule asentajaksi Huolto-osapisteelle!

Huolto-osapiste Oy on raskaskonekorjaamo, jossa huolletaan ja korjataan pääasiassa metsäkoneita ja kuorma-autoja. Toimitilamme ovat valmistuneet vuonna 2017 Nurmeksen uudelle teollisuusalueelle Voimatielle. Tasaisen kasvun myötä tarvitsemme lisää tekijöitä joukkoomme ja haemme nyt asentajia. Asentajan työssä pääset huoltamaan koneita niin hallilla kuin metsässäkin. Meillä pääset halutessasi osallistumaan myös laivojen kunnossapitoon ja kouluttautumaan, joten sinua kutsuvat monipuoliset työtehtävät vakituisessa työsuhteessa. Henkilöstöetuina tarjoamme työntekijöillemme mm. terveysvakuutuksen ja Smartum-edut.

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@huolto-osapiste.fi tai

jätä hakemus tässä linkissä.

Lisätietoja Jani Kuittinen, puh. 0400 276 276 www.koneurakointiskuittinen.fi 

 

Kesätöihin Porokylän Leipomoon!

Porokylän Leipomo Oy työllistää kausityöntekijöitä myös kesäkaudella leivän tuotannon eri tehtävissä, kuten taikinanteossa, leivonnassa, paistossa, pakkaamisessa ja lähettämisessä. Meillä pystyy talon sisällä kouluttautumaan eri tehtäviin ja teemme tiivistä yhteistyötä koulutusorganisaatioiden kanssa!

Lupaamme, että työpaikka meillä on varma, sillä olemme vakavarainen ja menestyvä leipomo, jonka elämykselliset tuotteet kiinnostavat suomalaisia laajasti. Meillä on myös hyvät työsuhde-edut ja meillä palkitaan hyvistä ideoista ja työn kehittämisestä! Tavoitteena meillä on olla tulevaisuudessa yksi Suomen vastuullisimmista työnantajista!

Nurmeksen leipomolla on avoimia kesätyöpaikkoja kesälle 2022. Lähetä avoin hakemuksesi rekry@porokylanleipomo.fi osoitteeseen. Muista mainita hakemuksessa, että haet Nurmeksen toimipisteen kesätyöpaikkaa.

 

Kysy lisää Antti Hallikainen, antti.hallikainen@porokylanleipomo.fi,

puh. 050-470 0211, www.porokylanleipomo.fi

 

Ammattilainen tai opiskelija, hae Siun sotelle!

Turvaamme arkeasi, jotta sinä voisit elää sitä

Siun sote – olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista. Haemme nyt joukkoomme hoito- ja hoiva-alan ammattilaisia ja opiskelijoita. Oletko esimerkiksi hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai kuntoutusohjaaja? Etsitkö kesätöitä, eripituisia sijaisuuksia, vakituista tehtävää tai joustavan oppisopimuksen paikkaa? Hienoa, nimittäin nämä kaikki ovat meillä mahdollisia!

Avoimet työpaikat:

www.siunsote.fi/avoimet-tyopaikat

Ota yhteyttä:

Laura Naumanen, puh. 013 330 4216

laura.naumanen@siunsote.fi

www.siunsote.fi

 

Kesätöihin Hyvärilään 2022!

Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Haemme kesätyöntekijöitä vastaanottoon, huoltoon ja ravintolaan. Kesätyösetelillä palkkaamme nuoria vuokravälinepisteeseen, pihatöiden hoitoon ja keittiöapulaiseksi.

Tarjoamme 15-20 vuotiaille nuorille kesätöitä Nurmeksen kaupungin tarjoamaa kesäseteliä vastaan. Kesätyö sijoittuu touko–elokuulle ja kestää kaksi viikkoa. Vastaanottoon ja ravintolaan haemme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä.

Ota yhteyttä:

Vastaanotto, Aura Hiltunen 040 658 3106, aura.hiltunen@nurmes.fi

Ravintola ja keittiö, Aija Harakka 040 708 6403, aija.harakka@nurmes.fi

Ohjelma- ja nuorisopalvelut, Tuija Hurri 040 708 7471, tuija.hurri@nurmes.fi

Nuorisopalvelut (NuortenKulma, Nuorisotyö, Martti Piironen 050 406 5713, martti.k.piironen@nurmes.fi

Kiinteistöhuolto, Sami Nevalainen 0400 311 282, sami.navalainen@nurmes.fi

 

Tule töihin Nurmeksen kaupungille!

Meitä on noin 450 kaupungin työntekijää huolehtimassa eri aloilla kuntalaisten palveluista. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Meillä tarvitaan eri alojen osaajia!

Tule tekemään töitä Nurmeksessa loistotyyppien kanssa!

 

Katso haettavissa olevat työpaikat

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/nurmeksen-kaupunki/

 

Kiinnostuitko Nurmeksen työmahdollisuuksista?

Tarvitsetko lisää tietoa avoimista paikoista, yhteyksiä yrityksiin, apua työhakemusten tekoon tai tukea ihan uusiin uravalintoihin? Työllisty Nurmeksessa-palvelu on maksuton ja kaikille avoin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä, mitä mahdollisuuksia Nurmes tarjoaa juuri Sinulle!

Työllisty Nurmeksessa-palvelut, soita puh. 046 922 4271, lähetä viestiä WhatsApp tai  outi.merilainen@pikes.fi

Tai ilmoittaudu Työllisty Nurmeksessa -palveluun täyttämällä tämä lomake.

 

Katso tämän hetken avoimet työpaikat te-palveluiden sivuilta. Paitsi duunia, löytyy myös koulutusta: Nurmeksessa on oma lukio ja ammatillista koulutusta tarjoavat Riveria Nurmes ja Riveria Valtimo.

 

Nurmes kesä <3 työ

Koe Nurmes yhdessä muiden alueella työskentelevien kesätyöntekijöiden kanssa! Kesän aikana järjestetään tapahtumia, joissa voit lähteä löytöretkelle nurmeslaisuuteen ja saada uusia kokemuksia. Kesätapahtumista saat lisätietoa työnantajaltasi kesätöiden alkaessa. Ollaan yhteyksissä!

 

Matkailupalvelut kesällä

 

Kotiovelta luontoharrastuksiin

Nurmeksen alueella on hyvät retkeilyreitit ja niistä suosituimmat ovat mm. Lokkiharju, Jurttivaara, Toivontorni ja Raesärkät. Jos lähialueen polut alkavat tulla liian tutuiksi, tunnin ajomatkan päästä löytyy uusia Kolin, Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuistoista. Olemme täällä kolmen kansallispuiston keskellä Pielisen rannalla.

Nurmeksen satama eli “Laivis” on paikallisten suosima hengailupaikka, jossa on uimaranta ja kioski, toinen suosittu paikka on Hyvärilä, jossa on beach volley- kenttä, uimaranta ja frisbeegolf rata. Piknik evääksi voi kokeilla paikallisen leipomon karjalanpiirakan päälle laittaa Pielisen Kalan luonnonkalasäilykettä tai savumuikkuja, jälkiruoaksi tietysti Peten marjatilan marjakarkkeja. 

Heppatytöille ja -pojille ratsastuspaikkoja tarjoaa Mannen ratsutila, Kivikkolan maneesi ja Kelokoski horses. Lisäksi alueella on mm. kuntosaleja, boulderointisali, golfkenttä, minigolf ja frisbeegolf mahdollisuuksia. 

Vaihtelua retkeilyyn, vuokraa harrastevälineitä

Jotta kesä Nurmeksessa ei olisi pelkkää hikeä ja liikuntaa, löytyy täältä mukavia kesätapahtumia ja kulttuuria. Ja välillä voi ihan vaan olla ja nauttia tunnelmasta. 

Tervetuloa Nurmeksen kesätapahtumiin 

Idän Villafestarit 17.-18.6.2022

  • Erilaisia työpajoja ja kohtaamisia käsitöiden parissa.

Nurmeksen kesämusiikki konsertit 2.-10.7.2022

  • Klassisen musiikin konsertteja ympäri Nurmesta. 

Valtimon kesäpäivät 4.-10.7.2022 ja Kesäpäivärock 8.-9.7.2022

  • Valtimon kesäpäivillä on messutyyppinen tapahtuma, jonka yhteydessä järjestetään Kesäpäivärock.   

Vanhan Kauppalan Avoimet Ovet 13.8.2022 

  • Puu-Nurmeksessa voi vierailla asukkaiden puutarhoissa ja taloissa. Pop-up kahviloita, ravintoloita ja kirpputoreja.  

Drive-In & Rock 19.-20.8.2022 

  • Musiikkia, drive-in näytös, amerikkalaistyylistä ruokaa Hyvärilässä.  

Heittäydy turistiksi ja kierrä Nurmeksen nähtävyyksiä:

Tässä muutamia vinkkejä Nurmes sightseeing kierrokselle: Tutustu Bomban talon karjalaiseen arkkitehtuuriin ja talon näyttelyihin, rentoudu Break Sokos Hotel Bomba Spassa, kierrä Puu-Nurmeksen palosolat ja koivukujat, päädy Nurmes-talon taidegalleriaan ja museoon, vieraile Ikolan museossa ja matkusta ainutlaatuiseen Murtovaaran talomuseoon.

Bomballe ei eksytä, vaan tullaan tarkoituksella, koe jo ennakkoon Bomban tunnelmia videoina. 

Nurmeksen matkailupalvelut osoitteessa www.bomba.fi ja somekanavissa @Lakelandbomba Instagramissa ja Facebookissa

Käytä Instagramissa #löysinitsenibombalta tai #foundmyselfinbomba, niin muutkin näkevät kesän kohokohtasi.

 

Asuminen, kulkuyhteydet ja julkinen liikenne

Nurmeksen kaupunki palvelee muuttoa miettivää. Nurmeksen Asuminen-sivuilta löydät mm. muuttajan muistilistan ja tietoa vuokra-asunnoista.

Kiidä paikalle halki karjalaisten vaaramaisemien junalla Joensuun suunnasta, linja-autolla tai omalla autolla. Matkahuollon kulkuyhteydet Nurmekseen ovat hyvät erityisesti Joensuun ja Kajaanin suunnasta. Lentäen lähemmäs vaihtoehtoina Kuopio, Joensuu tai Kajaani. Paikallisliikenteenä toimii kutsutaksi eli Katuri, jolla pääsee arkisin kulkemaan työmatkoja. 

 

Taidolla töihin kesäkampanjan logot

 

 

 

 

 

 

 

Taidolla töihin 2020 - 2022 -hanke

Palauta asettelu

 

Palauta asettelu