Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left Bomba maailman kartalle - haemme kansainvälisen matkailun asiantuntijaa

Bomba maailman kartalle

Matkailualan ammattilainen, tämä on kutsu Bombaan, Nurmekseen. Oletko sinä se henkilö, joka nostaa Bomban maailman kartalle? Tule matkailukoordinaattorimme Katin työpariksi reiluksi puoleksitoista vuodeksi kansainvälisen matkailun asiantuntijaksi. Vastaat Matkailijat maailmalta 2.0 kasvua tiedolla ja kansainvälistymisellä -hankkeen toteutuksesta yhdessä matkailukoordinaattorin, alueen yritysten ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta kansainvälisen matkailun kehittämisestä ja hanketyöstä, sosiaalisen median markkinointiosaamista sekä hyvää kielitaitoa, sujuvan englannin lisäksi saksan tai ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme aikaansaavaa työotettasi, kykyäsi toimia itsenäisesti ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi. Nurmeksen alueen tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Voit työskennellä osittain etänä. Oman auton käyttö on välttämätöntä, jotta voit liikkua joustavasti alueen yrityksissä.

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin alueemme kansainvälisen matkailun ja tiedolla johtamisen kehittämisessä sekä uusien virtuaalisten teknologioiden hyödyntämisessä matkailussa. Tukenasi on PIKES-tiimi, joka koostuu seitsemän asiantuntijan joukosta sekä alueen ja maakunnan matkailuverkosto.

 

Ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisätietoja tehtävästä: 8.-16.12.21 välisenä aikana matkailukoordinaattori Kati Lipponen,  puh. 0504066122 kati.lipponen@pikes.fi ja 17.12., 20.-21.12.21 toimitusjohtaja Minna Heikkinen, puh. 050 5994326, minna.heikkinen@pikes.fi.

Lähetä työhakemuksesi ja cv sähköpostitse 02.01.22 mennessä osoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi. Otsikkoriville maininta ”Hakemus kansainvälisen matkailun asiantuntija”.

 

Toimenkuva, vastuut, kesto: Matkailun asiantuntijana vastaat Matkailijat maailmalta 2.0 kasvua tiedolla ja kansainvälistymisellä -hankkeen toteutuksesta yhdessä matkailukoordinaattorin, alueen yritysten ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa. Hankkeen tavoitteena on edistää matkailuyritysten toipumista koronaepidemiasta kasvattamalla kansainvälistä kysyntää, saada liikkeelle alueella uusia investointeja ja tehdä uudenlaisia digitaalisia kokeiluja. Toivomme vähintään viiden vuoden työkokemusta. Palkka AVAINTES.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen ajalla 1.1.2022 - 31.8.2023.

Huomaa, että hankkeen toteutuminen edellyttää myönteistä rahoituspäätöstä Pohjois-Karjalan maakuntaliitolta.

Tutustu PIKESiin! Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Nurmeksen alueen oma kehittämisyhtiö. Kehitämme aluetta omalla osaamisellamme, yhteistyöverkostoillamme ja palveluillamme. Vastaamme seudullisesta yritysneuvonnasta ja kehittämistoiminnasta. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppatori 1, Nurmes. Ensikosketus PIKESin tiimiin tässä linkissä.

PIKES Oy vastaa Nurmeksen matkailuneuvonnasta, alueen matkailun kehittämisestä ja matkailumarkkinoinnista. Matkailumarkkinointi painottuu digimarkkinointiin ja siinä hyödynnetään Bomba-brändiä ja bomba.fi sivua. Tutustu Bomban matkailualueeseen www.bomba.fiLakeland Bomba Facebookissa ja Instagramissa lakelandbomba.

 

Tervetuloa meille, käy syvemmälle luontoosi! Bomba.fi

 

 

Navigation Menu

Palauta asettelu