Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left Todistetusti ekologisesti, sosio-kulttuurisesti ja taloudellisesti kestäviä matkailuyrityksiä

Todistetusti ekologisesti, sosio-kulttuurisesti ja taloudellisesti kestäviä matkailuyrityksiä

Visit Finlandin Sustainable Travel Finland merkkejä on tullut Nurmekseen jo neljälle yritykselle, Äksyille Ämmille, Break Sokos Hotel Bomballe, Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskukselle sekä uusimpana Puukarin Pysäkille. Onnittelut yrittäjille! Matkailuyritykset ovat tarkastelleet yritystoimintaansa kestävästä näkökulmasta katsoen ja kehittäneet toimintaansa sitoutuen yhteisiin kestävän matkailun periaatteisiin, jotka sisältävät ekologisen, sosio-kulttuurisen ja taloudellisen kestävyyden kriteereitä. Sustainable Travel Finland polulle voivat matkailuyritykset lähteä maksuttomasti mukaan. Tukea ja koulutuksia ohjelman suorittamiseksi tarjoavat Visit Karelia ja Pikesin matkailukoordinaattori Kati Lipponen. Ohjelmasta voit lukea lisää osoitteessa Sustainable Travel Finland.

Bomba.fi kävijämäärät

Nurmeksen matkailumarkkinointisivulla eli bomba.fi on ollut julkaisupäivämäärästä lähtien jo yli 130 000 kävijää. Sivustolle on koottu laajasti matkailijoille suunnattuja palveluita esille ja kaikki matkailumarkkinointi ohjataan verkkosivulle. Tänä vuonna kävijöitä bomba.fi sivulla on ollut jo 83 000 eli mahdollisesti 100 000 kävijämäärä ylittyy vuoden 2021 aikana.

Vuonna 2021 järjestettiin kolme vaikuttajavierailua Bomban seudulle. Alueella vieraili Muita Ihania- bolggari, jolla on Instagramissa 24 000 seuraajaa, Aamukahvilla-bloggari, jolla on Instagramissa 38 100 seuraajaa sekä joulukuussa tulee vierailulle Sami Takaroutio, jolla on Instagramissa 78 000 seuraajaa. Tämä tarkoittaa, että monet tuhannet henkilöt ovat nähneet omissa kanavissaan kuvia ja videoita alueeltamme ja saaneet inspiraatiota matkasuunnitteluunsa.

Tämän lisäksi toteutimme ensimmäistä kertaa radiokampanjoita, jotka soivat kesäaikaan Jyväskylän seudulla sekä Pohjois-Savossa. Radiokanavia olivat Jyväskylässä Iskelmä, Nostalgia, Radio City ja Ysäri. Pohjois-Savossa radiokanavina olivat Hitmix, Menaiset radio, Aito Iskelmä ja Helmi radio.

Teimme myös artikkeleita Ilta-Sanomiin, display mainontaa verkkosivuilla, Facebook-mainontaa, Instagram-mainontaa sekä digiscreen-mainontaa Helsingin päärautatieasemilla ja neljässä Helsingin keskustan suosituimmassa parkkihallissa.

Sivustoa kehitetään säännöllisesti palvelemaan paremmin käyttäjiensä tarkoitusta. Tällä hetkellä kehitystyössä on menossa suodatusominaisuuden rakentaminen. Olemme aloittaneet myös yhteistyön Savonia ammattikorkeakoulun kanssa. Savonia amk restonomi opiskelija Sanni Miettinen tekee opinnäytetyön bomba.fi sivun käyttäjäkokemuksen- ja polkujen kehittämisestä. Opinnäytetyön tuloksia hyödynnetään bomba.fi sivun kehittämisessä.

Lakeland Bomba

Hyödynnämme sosiaalisen median kanavissa Lakeland Bomba nimeä. Vuoden aikana tykkääjä- ja seuraajamäärät ovat tuplaantuneet. Tavoitteena olivat triplata tykkääjämäärät, joten tavoitteesta jäätiin tänä vuonna jälkeen. Aktiivisella sometuksella eteenpäin!

Otimme myös vuoden alussa käyttöön uutiskirjeen, joka lähtee tilaajille neljästi vuodessa. Uutiskirjeeseen kasataan yritysten tarjouksia ja ajankohtaisia vinkkejä matkailualueelle. Tällä hetkellä uutiskirjeen tilaajia on noin tuhat.

 

Uutiskirje kannattaa tilata osoitteesta https://bit.ly/bombauutiskirje .

 

Ystävällisin terveisin

Kati Lipponen

Matkailukoordinaattori
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES
kati.lipponen@pikes.fi

puh. 050 406 6122

Navigation Menu

Palauta asettelu