Tutustu sote-alaan

Ylläty mahdollisuuksista sote-alalla

Sote-ala tarjoaa loistavan työtilanteen nyt ja tulevaisuudessa sekä paljon erilaisia työtehtäviä, pienissä ja suurissa yrityksissä ja vaikkapa yrittäjänä. Olisiko sote sinunkin alasi? Tutustu sote-alan yrityksiin ja työntekijöiden mietteisiin, katso video. Kaikki sote-alan avoimet paikat Nurmeksessa löydät te-palveluiden sivuilta

 

Tutustu sote-alaan yritysten työpaikat Nurmeksessa

Kotisairaanhoitopalvelut Sa-Tu Väisänen Oy

Kotihoitopalvelumme periaatteena on tuottaa palveluja kokonaisvaltaisesti sairaanhoidosta tukipalveluihin - monen eri ihmisen ei tarvitse mennä suorittamaan eri tehtäviä ja hoitotyöntoimenpiteitä, vaan kaiken asiakkaan/potilaan tarvitseman avun tarjoamme yhden hoitajan suorittamana samalla kotikäynnillä –kuin vuosikymmeniä sitten, ilman kiirettä, aidosti läsnä olemalla.

Sari Väisänen
sairaanhoitaja (sis- kir), Jalkojenhoidon at, toimitusjohtaja
puh. 040 3522 166
sari.vaisanen(at)hotmail.com
www.kotisairaanhoitovaisanen.fi

 

Aspa-Koti Kotiharju

"Tänne on aina niin mukava tulla, täällä on rauhallinen ja kodikas tunnelma."

Aspa-koti Kotiharju Valtimolla tarjoaa tuettua asumista, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille.

Nurmeksessa sijaitseva Aspa-koti Kotiharju tarjoaa yksilöllistä tuettua asumista, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille.

Aspa-kodin johtaja
Tiina Vartiainen
tiina.vartiainen@aspa.fi
puh. 040 717 8822
www.aspa.fi/aspa-kodit/aspa-koti-kotiharju-valtimo/

 

Attendo Nurmeksen Hoiva Oy

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille Attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Yksikkömme Nurmeksessa sijaitsevat lähellä keskustaa ja sen palveluja.

Attendo Kotiniemi

Attendo Kotiniemi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 36 ikääntyneelle. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Paikka avoinna: Vakituinen lähihoitaja

Attendo Kotirinne

32-paikkainen Kotirinne palvelee päihdemuistisairaita asukkaita. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Asuminen yksikössä on pitkäaikaista sekä tarjoaa vuorohoito-, arviointi- ja kuntoutusjaksoja.

Paikka avoinna: Vakituinen lähihoitaja

Sanna Halvarsson, Hoivakodin johtaja

puh. 050 3574060

sanna.halvarsson@attendo.fi

www.attendo.fi/yksikot/attendo-kotiniemi/

www.attendo.fi/yksikot/attendo-kotirinne/

Attendo Nurmesharju

Attendo Nurmesharju on 15-paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu kuntoutusyksikkö, joka tarjoaa sekä tehostettua asumispalvelua että tuettua asumispalvelua. Nurmesharjussa tarjotaan kuntoutujalle mahdollisuus palata parempaan arkeen aktivoinnin, tuen ja yksilöllisen kuntoutuksen avulla.

Paikka avoinna: Kesätyö

Maaria Puoskari, Hoivakodin johtaja
Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16
puh. 044 7772 795
maaria.puoskari@attendo.fi

www.attendo.fi/yksikot/attendo-nurmesharju/

Tutustu sote-alaan yritykset Nurmeksessa

Tutustu yhteistyökumppaneiden sivuihin: Business Joensuu, Keski-Karjalaan ja Sote Lieksaan.

Sote-alan koulutuksia Pohjois-Karjalassa:  Lähihoitaja - Riveria   ja   Opiskelijaksi - Karelia Ammattikorkeakoulu

 

 

Palauta asettelu