PIKES tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Kolme nurmeslaista yritystä Kasvupolulle

Monipuolinen joukko eri vaiheissa olevia kasvuyrityksiä

Kolme nurmeslaista yritystä Kasvupolulle

PIKES Oy toimii Kainuun Kasvupolku-kumppanina 2021. Tarjosimme Nurmeksen alueen yrityksille mahdollisuutta osallistua Kasvupolkuun. Kasvupolulla valitut yritykset saavat sparrausta kasvuun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Kainuun Kasvupolun yritysvalinnat on nyt tehty. Kasvupolku®-sparraukseen valittiin mukaan 15 yritystä. Hakijoita oli yhteensä 22. Nurmeksen alueelta mukaan valittiin Pielisen Retki, PK-Levy Oy sekä Summer Cape Oy. Kasvupolun tuomaristo arvioi sparraukseen hakeneita yrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Yrittäjien odotukset Kasvupolulta

PK-Levy Oy on aloittanut Porin Matin vientitoiminnan Japaniin ja kysyntä kotimaassa on ollut kasvava. Kasvu Open:sta yritys hakee kokemusta ja näkemystä toiminnan kasvattamiselle, kertoi Pasi Karjalainen.

Summer Cape Oy:n Jouko Martikainen odottaa Kasvupolulta etenkin osaamista markkinointipuolelle ja miksei tuotantoon, uusia toimintatapoja ja kontakteja, joiden avulla uudet tuotteet saadaan näkyvämmin ulkomaan markkinoille ja yritys kasvu käyntiin.

KasvuOpenista haemme kasvustrategiamme sparrausta. Suunnitelmissamme on investointeja kalustoon ja toimipaikkaan. Olemme myös avoimia miettimään eri vaihtoehtoja ulkopuolisesta rahoituskanavasta. Haastavaa, että KasvuOpen on kesäkaudella, koska tämä on meille vahvaa sesonkia, kommentoi Toni Helander Pielisen Retkestä Kasvupolun mahdollisuuksista.

Kasvupolun eteneminen ja tuomaristo

Kasvupolku®-kumppanit yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten kumppanien kanssa mahdollistavat kasvuyrityksille maksuttoman sparrauksen kahdessa tapahtumapäivässä. Ensimmäinen tapahtumapäivä on 10.6.2021, ja se järjestetään digitaalisesti etäyhteyksien avulla. Toinen tapahtumapäivä on 1.9.2021.

Kasvupolun kumppanit

Kainuun Kasvupolulla kumppaneina toimivat Kainuun ammattiopisto (KAO), Kainuun liitto, Kaisanet Oy, Kainuun Yrittäjät, Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy (KAMK), Kajaanin kaupunki, Lieksan Kehitys Oy LieKe, Oulun kauppakamari ja Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES. Tuomaristossa PIKESin puolesta toimi yhteyspäällikkö Aki Nevalainen.

KasvuOpen-sivut tässä linkissä.

 

Lisätietoja Kainuun Kasvupolusta Nurmeksen alueen näkökulmasta:

Aki Nevalainen, puh. 0400 905829, aki.nevalainen@pikes.fi

IFrame

PIKES tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

PIKES UUTISET

Palauta asettelu