poveria biomassasta kuvanosto

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Yrittäjien ja metsänomistajien lämpöyrittäjäpäivä Kontiolahdessa 6.4.2018

Yrittäjien ja metsänomistajien lämpöyrittäjäpäivä Kontiolahdessa 6.4.2018

Fossiilisen tuontiöljyn korvaaminen paikallisella metsäenergialla ja eurojen jääminen omalle paikkakunnalle on yksi lämpöyrittäjyyden merkittävistä positiivisista aluetalousvaikutukista. Energiapuun korjuu ylitiheistä riukumetsistä tukee myös hyvää metsänhoitoa ja turvaa harvennetun puuston järeytymisen tulevaisuudessa tukkipuiksi. Pienten runkojen korjuuketju on kuitenkin haasteellinen mm. kalliiden yksikkökustannusten ja vaurioherkkyyden takia. Voisiko harvennustyön tuottavuutta ja laatua edistää uusilla korjuutekniikoilla? Mikä on nyt energiapuun markkinatilanne?

Näitä ja muita energiayrittäjien ajankohtaisia asioita käsitellään nyt 15. perättäisen kerran järjestettävässä yrittäjien ja metsänomistajien neuvottelupäivässä. Tänä vuonna kokoonnumme perjantaina 6.4.2018 Kontiolahden kotiseutukeskukseen os. Vierevänniementie 5.

 

Tutustu päivän ohjelmaan TÄSSÄ LINKISSÄ.

 

Tarjoilujen järjestämiseksi pyydetään ennakkoilmoittautumista 4.4.2018 mennessä sähköpostitse hannu.ala-honkola@metsakeskus.fi tai puhelimitse 050 592 8915. Ilmoita myös mahdollinen erikoisruokavalio.

Tämä Poveria biomassasta -hankkeen järjestämä tilaisuus on tarjoiluineen maksuton.

Tervetuloa!
Urpo Hassinen, puh. 0500 186 612

Hannu Ala-Honkola, puh. 050 592 8915