Ravintola-alan rekrytointi

Ravintola-alan rekrytointi Nurmeksessa

Olisiko ravintola-alalla sinun tulevaisuuden urasi?

Ravintola-alalla kohtaat erilaisia kulttuureja, laitat ruokaa arjen sankareille, joskus jopa kuninkaille. Ikinä ei ole kahta samanlaista päivää. Tärkeintä on asiakkaiden kohtaaminen ja tyytyväinen hymy asiakkaan kasvoilla, halu tehdä yhdessä, uteliaisuus, uuteen innostuminen sekä monipuoliset taidot. Kuulostaako juuri siltä, mitä työltä odotat? Aina ei tarvitse olla valmis kokkikoulun käynyt. Tutustu nurmeslaisiin ravintola-alan yrityksiin ja työmahdollisuuksiin, Trattoria Pielinen, Puukarin Pysäkki ja Kahvila Harju ja kysy mahdollisuuksista.

Ravintola-alan yritysten esittelyt

Majatalo Puukarin Pysäkki

Puukarin Pysäkki on kotoisaa paikallisuutta, luontoa, hyvää ruokaa ja elämyksiä arvostaville matkailijoille unelmakohde. Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Luomun käyttöaste on yli 90 %. Majatalo tarjoaa majoitusvaihtoehtoja 1 - 20 hengelle. Majatalolle on myönnetty Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki syyskuussa 2021. Merkki myönnetään matkailualan toimijoille Suomessa silloin, kun vastuullinen ja kestävä matkailu toteutuu yrityksessä.

Katso Puukarin Pysäkki

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Anni Korhonen, puh. 040 726 5629, majatalo@puukarinpysakki.fi

Haikki Catering

Haikki-catering tarjoaa pitopalvelua erilaisiin juhliin, tilaisuuksiin sekä tapahtumiin. Haikki Cateringin ruokavaunu tuttavallisemmin Haikki-vaunu palvelee toukokuusta lokakuuhun. Vaunun tuotteissa pyrimme tekemään yhteistyötä alueen elintarvikeyritysten kanssa ja raaka-ainehankinnat teemme paikallisilta tuottajilta. Päämäärämme on tuottaa laadukasta pikaruokaa taidolla tehtynä. Nurmes-talolla sijaitseva Harju Kahvila palvelee arkisin kirjaston, museon ja kulttuuripalvelujen käyttäjiä. Tuotamme myös tapahtumiin ruokapalveluita Nurmes-talolla.

Tutustu Haikki Catering ja Harju-kahvila

Kesäkaudelle tulossa mm. Haikki-vaunulle pitempiaikaisia työmahdollisuuksia.  Ota yhteyttä Toni Helanderiin, puh. 044 3779334 tai toni@pielisenretki.fi.

Break Sokos Hotel Bomba

Break Sokos Hotel Bomballa pääset työskentelemään huikaisevan kauniin Pielisen rannalla sijaitsevassa ainutlaatuisessa ja omaperäisessä matkailukohteessa. Tule kanssamme tuottamaan asiakkaille elämyksiä. Työsuhteet ovat vakituisia (90 h / 3 viikkoa, halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös enemmän töitä).

Yhteystiedot:

Ravintola sali: Mika Hirvonen, mika.hirvonen@sok.fi,

Keittiö: Pasi Brilli, pasi.brilli@sok.fi

Majoitus, kerroshoito, allasvalvoja: Ulla Kärki, ulla.karki@sok.fi,

Kaikki työpaikat löytyy: S-ryhmän avoimet työpaikat - S-ryhmä (s-ryhma.fi) hakusanalla Bomba

 

Useita avoimia paikkoja ympäri Pohjois-Karjalaa, katso lisätietoja linkeistä:

Bomba TE-livessä. Kokki tai tarjoilija - Tule töihin Break Sokos Hotel Bomballe Nurmekseen! Tutustu avoimiin työpaikkoihin TE-livessä.

 

 

 

taidolla töihin

Alueen avoimista työpaikoista voit ottaa yhteyttä myös yritysasiantuntija Outi Meriläiseen, puh. 046 922 4271, outi.merilainen@pikes.fi

 

Taidolla töihin 2020-2022, Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES