Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupallinen tuottaja - Rekrykoulutus 2017

KAIPAAKO YRITYKSENNE UUTTA KAUPALLISTA OSAAJAA?

Pohjois-Karjalassa käynnistyy joulukuussa 2017 toinen Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus, johon mahtuu mukaan 15 yritystä. Koulutuksen järjestää CreaMentors Oy yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Koulutus on suunnattu yrityksille, jotka etsivät uusia kaupallisia osaajia. Työelämälähtöinen toimintamalli madaltaa rekrytointiin liittyviä riskejä. Koulutuksen tavoitteena on löytää yritykselle uusi osaaja, joka luo itselleen pysyvän työpaikan yrityksessä viiden kuukauden aikana.

CreaMentors etsii yrityksen tarpeisiin määrätietoisen moniosaajan. Mukaan lähtevä yritys määrittelee täysin, millaista työntekijää haetaan ja tekee lopullisen valinnan potentiaalisimmista hakijoista. Mikäli sopivaa henkilöä ei tässä vaiheessa löydy, voi osallistumisen peruuttaa ilman kustannuksia.

Mukaan lähteneitä yrityksiä on yhdistänyt halu kehittää esimerkiksi yrityksen myyntiä ja markkinointia sekä tarve uuden osaajan rekrytointiin. CreaMentors Oy on toteuttanut koulutuksen jo 23 kertaa ympäri Suomen yhteistyössä ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa.

Lietoja tässä linkissä.

Koulutusesittely

Referessejä

Jos yrityksessänne on rekrytointitarve kaupalliselle osaajalle, ota pikaisesti yhteyttä koulutuksen järjestäjään:


Eveliina Lehtonen, 050 573 6008, eveliina.lehtonen@creamentors.fi
Liisa Gadd, 050 463 3311, liisa.gadd@creamentors.fi

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu