Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Logistiikkakysely

Tervehdys Pohjois-Karjalan Maakuntaliitosta!

Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto lähestyy sinua oheisella logistiikkakyselyllä, joka toteutetaan samaan aikaan viidessä eri maassa, Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Puolassa ja Liettuassa osana kansainvälistä EMMA-hanketta. PKML haluaa omalta osaltaan olla mukana kehittämässä alueen logistisia valmiuksia ja kysyä teidän mielipiteitänne ja kehittämistarpeitanne tämän kyselyn kautta. Toivomme sinun vastaavan kyselyyn 15.09.2017 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15 minuuttia.

EMMA-hankkeen taustalla ovat liikenteen kasvu erityisesti Itä- ja Länsi-Euroopan välillä sekä puutteellinen tie- ja raideinfrastruktuuri. Liikenteen lisäykseen vastaaminen edellyttää innovatiivisia ja samalla käytännönläheisiä ratkaisuja. Samaan aikaan erilaisissa vesiväylissä on vielä käyttämätöntä kapasiteettia ja hyödyntämätöntä potentiaalia. Vesiliikenteellä on myös monia etuja muihin liikennemuotoihin verrattuna. Esimerkkeinä voidaan mainita kustannustehokkuus sekä ympäristöystävällisyys. Tästä huolimatta sisävesiliikennettä ei usein edes nähdä vaihtoehtona raide- ja tieliikenteelle. 

Eräs tärkeimmistä kysymyksistä, johon hankkeessa haetaan vastausta, on miten sisävesikuljetusten ja joki-meri-kuljetusten osuutta muusta kuljetusliikenteestä voidaan lisätä. Vastatakseen tähän kysymykseen hankkeen vetäjä Hampurin satama toteuttaa hanketta yhdessä 21 eri puolilta Eurooppaa olevan kumppanin kanssa. Kumppaneista kolme – LADEC, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto sekä Suomen Vesitieyhdistys - ovat suomalaisia.

 

Pääset kyselyyn tämän linkin kautta.

 

Jukka Hasu
Projektisuunnittelija
EMMA,TENTacle
Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
Pielisjoen linna, Siltakatu 2
FI-80100 Joensuu, FINLAND
Puhelin/phone 050 3222627/+358 50 3222 627

www.pohjois-karjala.fi

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu