Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Sähköiset palvelut -kysely (suljettu)

Sujuvaa arkea, monipuolisia palveluja, työnteon ja yrittämisen mahdollisuuksia, etätyötä. Tietenkään viihdettä unohtamatta! Tästä on kyse, kun puhutaan sähköisistä palveluista.


Vaikuta tulevaisuuden palveluihin kertomalla lyhyesti omista toiveistasi, kokemuksistasi ja ideoistasi sähköisiin palveluihin liittyen vastaamalla tähän kyselyyn. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl 20 euron arvoisia lahjakortteja Pielisen Karjalan alueen yrityksiin ja palveluihin. 

Vaikuta ja voita!


Sähköisten palvelujen rajattomat mahdollisuudet

Sähköiset palvelut ovat kehittyneet nopeasti viime vuosina, ja tämän seurauksena arjen palvelut siirtyvät yhä enemmän verkkoon. Kattavat tietoliikenneyhteydet (mm. valokuiturakentaminen) tuovat selvän parannuksen maaseutumaisten ympäristöjen valmiuteen käyttää uusia sähköisiä palveluja myös meillä Pielisen Karjalassa. Kevyet palvelut kuten sosiaalinen media (Facebook, Twitter, WhatsApp), pikaviestit tai sähköposti toimivat hyvin mobiilidataverkoissa (3G/4G). Astetta "järeämmät" sovellukset kuten videopalvelut (mm. Youtube) tai tallennustilapalvelut (mm. Dropbox, Google Drive, MS OneDrive) asettavat jo vähän enemmän vaatimuksia tiedonsiirtoyhteydelle.

Edelleen nopeampaa ja luotettavampaa tiedonsiirtoa edellytetään videoneuvotteluissa, etäkokouksissa, etäkoulutuksissa, etätyöskentelyssä, tv- ja viihdepalveluissa kuten pelit ja tv-/elokuvapalvelut (mm. Yle Areena, Netflix, Viaplay, HBO). Tässä esimerkkivideossa on tarkemmin esitelty jo nyt olemassa olevia palveluja.

Tulevaisuus tuo tullessaan edellä mainitun kaltaiset palvelut yhä useamman ulottuville. Lisäksi kokonaan uusia palveluja rakennetaan kysynnän mukaan. Kerro mitä palveluja haluat saada sähköisesti!

Vastaa kyselyyn ja vaikuta palvelujen kehittämiseen

Kysely on jaettu kahteen osaan:

Kysely yrittämisen ja työnteon näkökulmasta

Kysely asumisen, vapaa-ajan ja harrastustoiminnan näkökulmasta

Kumpaankin kyselyyn voit vastata useamman kerran, jos haluat. Kyselyihin voit vastata nimettömänä niin halutessasi. Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, jätä yhteystietosi kyselyssä olevaan lomakkeeseen.


Kyselyn lopussa olevaan Vapaa sana - kenttään voit kirjoittaa esimerkiksi parannusehdotuksia jo olemassa oleviin palveluihin, millaisten tahojen tuottamia palveluja haluaisit käyttää tai muita ajatuksia. Sana on vapaa!

Kyselyn tulokset kootaan yhteenvedoksi ja niitä tullaan käyttämään kehitystoimien suunnittelussa.

Kysely on avoinna 20.3.2015 saakka.

Kiitos palautteestasi!

Lisätietoja kyselystä:

Pietu Eronen
digitaalisten palvelujen asiantuntija
Pielisen Karjalan Laajakaistapilotti-projekti
puhelin: 050 340 1570
pietu.eronen@pikes.fi

 

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu