Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.
Tiedotteet ja tapahtumat
Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella
Sisältöjulkaisija
TUOTANNON HALLINTA JA OPTIMOINTI-tilaisuuden materiaalit: LINKKI
24.1.2017 Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12, Nurmes
Tuotannon suunnittelu, ohjaus ja optimointi =>Tehokas, laatua tuottava ja kilpailukykyinen yritys
Ohjelma klo 12.00- 16.00
- Tilaisuuden avaus, yritysasiantuntija Riitta Kinnunen/PIKES Oy
- Tuotannon hallinnan nykyiset suuntaukset
- Esimerkkejä työkaluista mm. JOT ja Lean
- Tuotannonohjauksen käsitteitä
- Tuotannon suunnittelu, optimointi ja päätöksenteko
- Kokonaissuunnittelu ja kapasiteetit
- Kokonaistehokkuuden määrittäminen
- Priorisointi tuotannossa ja tuotteen elinkaari
Asiantuntijana toimi projektipäällikkö Heikki Koivumäki Foodwest Oystä, puh. 040 748 3592, heikki.koivumaki@foodwest.fi
Tilaisuuden järjesti PIKESin TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET- kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot