Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Yritys muutoksessa - muutoksia yrityksessä -koulutukset

Yritys muutoksessa - muutoksia yrityksessä -koulutukset

Yritysten toimintaympäristö muuttuu. Tämä vaatii jatkuvaa muutosta ja uuden oppimista myös yrityksissä. Toimintojen kehittämistä varten järjestämme koulutuksia, joissa keskitytään mm. yrityksen johtamiseen ja talouden hallintaan. Kouluttajana kokenut yritystoiminnan kokonaisvaltaisen osaamisen asiantuntija ja kehittäjä Ella Kärki, Kärki Konsultit Ky. Lähetä ennakkokysymyksiä kouluttajalle tässä linkissä.

Talouskoulu- ja Yrityksen tunnusluvut -koulutukset on suunnattu erityisesti vasta aloittaneille tai muutaman vuoden yrittäjänä toimineille sekä yritystoimintansa suuntaa miettiville yksin- ja mikroyrittäjille.

Koulutusryhmät ovat pieniä, joten koulutus on yksilöllisempää. Lähetä kysymyksiä kouluttajalle ennen koulutusta, niin voit vaikuttaa käsiteltäviin asioihin. Kouluttaja vastaa kysymyksiin myös koulutuksen jälkeen.

KOULUTUSPAKETTI 1: Osaamisen nostaminen – kilpailukyvyn turvaaminen

  • Talouskoulu Nurmeksessa 16.4. klo 15-18. Taloushallinto yrittämisen tukena kun menee hyvin – kun menee huonommin. Napakka peruspaketti yrityksen taloushallintoon, verotukseen ja yhtiöjärjestelyihin liittymistä asioista. Palkkaa vai osinkoa? Verotus, miten optimoin, laillinen verosuunnittelu. EVL 52a - 52g §§, TVL 24 §. Kysy kaikista yrityksen taloushallintoon, verotukseen ja yhtiöjärjestelyihin liittyvistä asioista.
  • Yrityksen tunnusluvut Lieksassa 23.4. klo 15-18. Mistä tilinpäätös muodostuu ja miten sitä tulkitaan? Tilinpäätöksen ja talouden päätunnusluvut ja niiden vertaaminen omaan toimialaan sekä tunnuslukujen analysointi oman yrityksen kohdalla. Koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti, mitä taseen ja tuloslaskelman sekä muiden yleisimpien tunnuslukujen tulkinta tarkoittaa ja mitä hyötyä tunnuslukujen tulkinnasta on yrittäjälle. Opettelemme myös myyntisaamisten ja ostovelkojen tunnuslukujen sekä myyntikaterakennetaulukon hyödyntämistä sekä alennusten vaikutusten arviointia myyntikatteeseen.

 

KOULUTUSPAKETTI 2: Yrityksen omistajanvaihdos

  • Yritys myyntikuntoon Lieksassa 12.5. klo 13.30-19 ja Nurmeksessa 20.5. klo 13.30-19. Koulutus on tarkoitettu yrityksen myyjälle, ostajalle tai myyntiä harkitsevalle. Koulutuksessa käsitellään yrityksen arvoon vaikuttavia asioita sekä tuodaan uutta näkökulmaa yrityksen omistajanvaihdokseen sekä myyjän että ostajan näkökulmista katsottuna. Liikeomaisuus vai osakkeet ja osuudet? Omistuksen vai sukupolven vaihdos? Millainen yritys käy helpoimmin kaupaksi? Arvonmääritysmenetelmät, verotus OV ja SPV -luovutuksissa (pääperiaatteet).

 

Koulutusesite tulostusta varten  tässä linkissä.

Koulutuspaikka vahvistetaan ennen koulutusta. Kahvitarjoilu!

Koulutus maksaa 40 euroa, alv. sis. / osallistuja/koulutus. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään noin kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää (viimeinen ilm.päivä lomakkeessa) Ilmoittautumislinkki.


Peruutusehdot: Mikäli asiakas peruu osallistumisen ilmoittautumisajan jälkeen, veloitamme koko koulutusmaksun (ellei peruutus tapahdu pakottavasta syystä). Mikäli koulutus peruuntuu esimerkiksi kouluttajalle tulleen pakottavan esteen vuoksi, PIKES Oy ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti koituneista/koituvista ylimääräisistä kustannuksista/vahingoista. Koulutuksen järjestää PIKES Oy / Yritys muutoksessa -muutoksia yrityksessä -hanke.


PS. Tulossa muutosjohtaminen, asiakaspalvelu muutoksessa sekä IPR-oikeudet -koulutukset.

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu