Tulevaisuuden elintarvikkeet kuvanosto

Navigaatiovalikko

Tulevaisuuden elintarvikkeet yläpalkki

PIKES Tulevaisuuden elintarvikkeet

Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Klinikkapäivä 21.3. Nurmes, Hyvärilä klo 12–16

Yrittäjä! Onko jokin ratkaisematon ongelma ollut useamman kerran mielessä? Ovatko työntekijät kysyneet jotain asiaa, mihin ette ole löytäneet vastausta? Nyt on mahdollisuus tulla Klinikkapäivään, jossa Savonia-ammattikorkeakoululta on mukana useita eri alan asiantuntijoita; mm. kansainvälisen viennin, liiketoiminnan, markkinoinnin, tuotekehityksen, elintarvikealan sekä kuluttajatutkimusten ja -trendien osaajat ovat paikalla!

Tervetuloa Tulevaisuuden elintarvikkeet -hankkeen järjestämään klinikkapäivään! Nurmeksen ja Joensuun Klinikkapäivät ovat suunnattu minkä tahansa toimialan yrittäjille ja yrityksen edustajille.

21.3. Nurmes, Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12, klo 12–16
22.3. Joensuu, Hotelli-ravintola Aada, Kauppakatu 32, klo 12–16

Klinikkapäivään on myös mahdollista etukäteen laittaa pyyntöä aiheesta, mistä haluaisi lisätietoa. Pyynnöt ja lisätiedustelut voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen salla.willman@savonia.fi. Päivien tarkempi ohjelma sisältö muotoutuu ilmoittautuneiden yritysten mukaan.

Tule siis esittämään kysymyksesi Klinikkapäivään paikalla oleville asiantuntijoille.

ILMOITTAUTUMISET: 13.3.2017 mennessä salla.willman@savonia.fi. Muista ilmoittaa viestissä, osallistutko Nurmeksen vai Joensuun tilaisuuteen. Ilmoitathan myös kahvitusta varten mahdollisesti erityisruokavaliot. Tilaisuus on kaikille kiinnostuneille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

Järjestäjänä PIKESin TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET- kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkosto